САКАТЕ ДА РАБОТИТЕ ВО САГА МК?

ПРАТЕТЕ НИ ГО ВАШЕТО CV И ЌЕ БИДЕТЕ ИЗВЕСТЕНИ
КОГА ЌЕ СЕ ОТВОРАТ ПОЗИЦИИ ШТО МОЖЕ ДА ВИ БИДАТ ИНТЕРЕСНИ

 


 

ЗОШТО САГА МК Е ДОБРО МЕСТО ЗА ПРАКCА?

 

Можност за учење од искусни колеги и експерти во своите области

Можност да ја запознаеш Сага и да видиш дали Сага е место за тебе

Иновативни технологии

 
 

Пријателско опкружување, неформални односи

Програмата за пракса е приспособена на нивото на твоето знаење

Пракса во различни области на работење

 

КАКО ФУНКЦИОНИРА ПРАКСАТА КАЈ НАС?

20 часа работа во неделата, со можност за флексибилно доаѓање и усогласување на работата со училишните обврски
Траење на праксата меѓу еден месец и шест месеци
Студенти на завршни години на факултет или високи школи
Пријавата е отворена во текот на цела година

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СТЕ ЗА ПРАКCА ВО САГА?

ПРАТЕТЕ НИ ГО ВАШЕТО CV И ЌЕ БИДЕТЕ ИЗВЕСТЕНИ
КОГА ЌЕ СЕ ОТВОРАТ ПОЗИЦИИ ШТО МОЖЕ ДА ВИ БИДАТ ИНТЕРЕСНИ